Απρόοπτο με Στρέζο στον ΟΦΗ

Απρόοπτο με Στρέζο στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Απρόοπτο με Στρέζο στον ΟΦΗ

bet365

Ο Γιώργος Στρέζος αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (04/04) για τον ΟΦΗ, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, σχετικά με το αν θα υπολογίζεται ή όχι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των Ομιλιτών που έγινε το πρωί της Πέμπτης (4/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. Ο Γιώργος Στρέζος αποχώρησε από την προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ο Αντίλ Ναμπί, ενώ οι Βαγιεμπά Σακόρ και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκαναν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (5/4), στις 16:00. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή των Κρητικών για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (6/4) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα