Ο ρόλος του Σομπότοβιτς στη ραγδαία βελτίωση του Άρη

Ο ρόλος του Σομπότοβιτς στη ραγδαία βελτίωση του Άρη

Gazzetta team
Ο ρόλος του Σομπότοβιτς στη ραγδαία βελτίωση του Άρη

bet365

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τον Σάββα Παντελίδη είναι ο Πέντραγκ Σοπότοβιτς και μέσα από την ανάλυση αγωνιστικών συμπεριφορών στη διάρκεια αγώνων και προπονήσεων, ουσιαστικά αναγνωρίστηκαν και λύθηκαν τα σχετικά προβλήματα.

Όταν ο Σάββας Παντελίδης συμφώνησε με τον Άρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ουσιαστικά έθεσε έναν όρο. Αυτός είχε σχέση με το τιμ ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται, στους οποίους έχει τυφλή εμπιστοσύνη γιατί πολύ απλά εκτιμά απεριόριστα τον τρόπο εργασίας τους. Μέσα σ’ αυτούς είναι και ο Πέντραγκ Σομπότοβιτς. Εντάσσεται στη συνομοταξία των συνεργατών οι οποίοι βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του είδους της δουλειάς του και του τομέα δραστηριοποίησής του.

Για παράδειγμα, ένας από τους αρχικούς αγωνιστικούς στόχους του Σάββα Παντελίδη δεν ήταν απλά η βελτίωση της αμυντικής συμπεριφοράς του Άρη, αλλά η εξέλιξή της στην άμεση δημιουργία προϋποθέσεων στην επίθεση. Προς αυτήν την κατεύθυνση, εκτιμήθηκε ότι θα πρέπει να αποκτήσουν πιο ενεργό ρόλο στην άμυνα οι πλάγιοι επιθετικοί, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση ήταν και η συρρίκνωση των αποστάσεων μεταξύ των γραμμών. Αυτά τα συμπεράσματα βγήκαν μέσα από τον τρόπο εργασίας του Σομπότοβιτς ο οποίος μαγνητοσκοπεί τα παιχνίδια αλλά και τις προπονήσεις της ομάδας και ουσιαστικά τσεκάρει τόσο την ατομική όσο και την ομαδική τακτική. Μέσα από την ανάλυση, αναδεικνύονται και τα συμπεράσματα σχετικά με τους τομείς στους οποίους χρειάζεται βελτίωση. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο παίκτης ο οποίος έχει παρουσιάσει ραγδαία βελτίωση (απέναντι στα θέλω του τεχνικού επιτελείου) είναι ο Ματέο Γκαρσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα