Χάνει ΟΦΗ και Παναιτωλικό ο Κουρμπέλης

Χάνει ΟΦΗ και Παναιτωλικό ο Κουρμπέλης

Νίκος Αθανασίου
Χάνει ΟΦΗ και Παναιτωλικό ο Κουρμπέλης

bet365

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε επτά κάρτες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και θα εκτίσει την τιμωρία του στις εντός έδρας αναμετρήσεις με ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, καθώς μόλις τέσσερα παιχνίδια έχουν απομείνει. Στα δύο από αυτά, ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού του, Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο διεθνής μέσος συμπλήρωσε επτά κάρτες στην Ριζούπολη και δεν θα είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό.

Από κει και πέρα, ατομικό ακολούθησε και σήμερα ο Γιάννης Μπουζούκης ενώ απόντες ήταν ο Μαυρομμάτης λόγω ίωσης και ο Ξενόπουλος λόγω χειρουργείου. Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα