Μαουρίσιο: «Να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται» (pic)

Μαουρίσιο: «Να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται» (pic)

Μαουρίσιο: «Να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται» (pic)

bet365

Το μήνυμα που έστειλε ο Χοσέ Μαουρίσιο στους φίλους του ΠΑΟΚ, μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα (1/4) στην Πορτογαλία.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση από τον Δρ. Χοσέ Κάρλος Ναρόνια και πλέον αισιόδοξος ετοιμάζεται να περάσει στο κομμάτι της αποθεραπείας, με το πρώτο στάδιο να γίνεται στην Πορτογαλία και ακολούθως θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα που έλαβα αλλά και την στήριξή σας για το χειρουργείο. Όλα πήγαν καλά και τώρα θα συγκεντρωθώ στην περίοδο της αποκατάστασης και ελπίζω να είναι όσο πιο γρήγορη γίνεται», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ στο μήνυμα που έστειλε από το κρεβάτι του πόνου στους φίλους του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα