Πρόσφυγες και μετανάστες είδαν στο ΟΑΚΑ το ΑΕΚ - Παναιτωλικός (pic)

Gazzetta team
Πρόσφυγες και μετανάστες είδαν στο ΟΑΚΑ το ΑΕΚ - Παναιτωλικός (pic)

bet365

Μία ομάδα προσφύγων και μεταναστών φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή το απόγευμα και είδε από τις εξέδρες την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο πλαίσιο της χθεσινής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό αφού υποδέχθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ μία ομάδα προσφύγων και μεταναστών που παρακολούθησε το παιχνίδι από τις εξέδρες.

Όπως αναφέρει η ΑΕΚ στα social media: «Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Impact Hub Athens, ένα δίκτυο ενίσχυσης της κοινωνικής και δημιουργικής ανάπτυξης και παράλληλα μια πλατφόρμα οργάνωσης, συντονισμού και υλοποίησης δράσεων με στόχο τη μεγιστοποίηση του θετικού κοινωνικού αντίκτυπου. Επίσης, από το 2017 είναι και ο νέος φορέας διαχείρισης της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κυψέλη Μουσικής» προσφέρεται σε παιδιά και ενήλικες από ευπαθείς ομάδες, με έμφαση σε πρόσφυγες και μετανάστες, μουσική εκπαίδευση με στόχο τη δυνατότητα πρόσβασης στη μουσική παιδεία χωρίς διακρίσεις, αλλά κυρίως τη δημιουργία συνεκτικών και ανθεκτικών κοινοτήτων. Παράλληλα διοργανώνονται και διάφορες εκδηλώσεις με θέμα τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την εκπαίδευση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα