Η «καρδιά» της ουράς... χτυπά για το ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα

Γιώργος Ντυμένος
Η «καρδιά» της ουράς... χτυπά για το ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Το Σάββατο θα διεξαχθεί η «μάχη» της Κρήτης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα με το αποτέλεσμα στο «Γεντί Κουλέ» να κρίνει το μαξιλαράκι ασφαλείας για την αποφυγή της 13ης θέσης, ξέχωρα φυσικά από εκείνων του απευθείας υποβιβασμού
Την ήττα γνώρισαν σήμερα Ξάνθη και ΟΦΗ από ΠΑΟΚ και Αρη αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει πως η ουρά έμεινε αμετάβλητη και όλα πλέον θα κριθούν το Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ», όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ. Ας μην κρυβόμαστε, η εξέλιξη αυτού του αγώνα θα κρίνει το μέλλον όλων όσων εμπλέκονται στη «μάχη» της παραμονής. Αν κερδίσουν οι κρητικοί, αυτόματα θα πλησιάσουν τους Γιαννιώτες σε απόσταση αναπνοής, θα αποκτήσουν βάσιμες ελπίδες να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό (πάμε με γνώμονα το 3+1) και παράλληλα θα «ανασάνουν» ΑΕΛ, Πανιώνιος, Ξάνθη. Με 31 πόντους λογικά θα αποφύγουν την 13η θέση. Την ίδια στιγμή όμως αυτό το αποτέλεσμα θα μπλέξει για τα καλά τον Αστέρα, ο οποίος αμέσως μετά θα πάει στους «Ζωσιμάδες».
Αν όμως στο Ηράκλειο δεν υπάρξει νικητής, αυτόματα ο ΟΦΗ θα βρεθεί με το 1,5 πόδι στη 2η κατηγορία και το «ανοικτό μέτωπο» θα είναι εκείνο της αποφυγής του μπαράζ, όπου σε μεγάλο βαθμό όλα θα κριθούν μία εβδομάδα μετά, όπου ο ΠΑΣ θα φιλοξενήσει τον Αστέρα. Την ίδια στιγμή ενδέχεται να μην φτάσουν και οι 31 ώστε να αποφύγει κάποιος την 13η θέση, ενώ σε περίπτωση νίκης του «Αγιαξ της Ηπείρου» στο Ηράκλειο, η Λάρισα και η Ξάνθη θα... χάσουν τον ύπνο τους, αφού έχουν το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες της ουράς. Κυρίως οι «βυσσινί».
9. ΑΕΛ (30)
Πανιώνιος*
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ*
Ολυμπιακός
10.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (29)
Λάρισα
Λεβαδειακός*
ΠΑΣ Γιάννινα
Αστέρας Τρ.*
11.ΞΑΝΘΗ (29)
ΑΕΚ
Ολυμπιακός*
Απόλλων Σμ.
Αρης*
12.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (27)
Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα*
ΟΦΗ*
Πανιώνιος
------------------------------------------------------
13.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(26)
ΟΦΗ*
Αστέρας Τρ.
Πανιώνιος*
ΠΑΟΚ
--------------------------------------------------------
14.ΟΦΗ (22)
ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός*
Αστέρας Τρ.
Ατρόμητος*
15.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (20)
Αστέρας Τρ.*
Πανιώνιος
ΠΑΟΚ*
ΑΕΚ
Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα