Γιατί είναι πιο έντονο το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για Κούτρη!

Γιατί είναι πιο έντονο το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για Κούτρη!

Δημήτρης Τομαράς
Γιατί είναι πιο έντονο το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για Κούτρη!

bet365

Η ομάδα της Νιουκάστλ έχει ήδη... ψαχτεί περισσότερο σε σχέση με άλλους - σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί - για τον Λεονάρντο Κούτρη. Γιατί τον θέλει περισσότερο αναφορικά με την Έβερτον.
Στο Νησί γίνεται... χοντρό παιχνίδι και καθημερινή αναφορά για τον Λεονάρντο Κούτρη με το σχόλιο πως είναι ένας παίκτης που αποτελεί ένα καλό πρότζεκτ και να ξεχωρίσει αλλά και σταθεί σε επίπεδο Premier League. Επισημαίνεται πως η Νιουκάστλ θέλει περισσότερο έναν παίκτη σαν τον άσο του Ολυμπιακού παρά η Έβερτον, η οποία έχει τον εξαιρετικό Γάλλο Λούκας Ντιν. Η Νιουκάστλ ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Κούτρη και διαρρέεται ότι ήδη έχει κάνει σχετική διεργασία για κάποιες πρώτες επαφές.
Υπενθυμίζεται πως ήδη αρκετές ομάδες από την Αγγλία έκαναν scouting για τον Ελληνοβραζιλιάνο αρ. μπακ των Πειραιωτών και διεθνή με την Εθνική Ελλάδας. Μεταξύ αυτών είναι και οι Νιουκάστλ και Έβερτον. Η πλευρά του παίκτη πάντως σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται ξεκαθαρίζει πως ο Ολυμπιακός θα πάρει τις αποφάσεις ανάλογα με το τι κρούσεις θα υπάρχουν. Θυμίζουμε ακόμα πως ο Ολυμπιακός έχει δώσει τουλάχιστον δύο αρνητικές απαντήσεις σε προτάσεις από Μαρσέιγ και Τζένοα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα