Μιλοβάνοβιτς: «Ο Ματέο θέλει να μείνει στον Άρη»

Μιλοβάνοβιτς: «Ο Ματέο θέλει να μείνει στον Άρη»

Gazzetta team
Μιλοβάνοβιτς: «Ο Ματέο θέλει να μείνει στον Άρη»

bet365

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς (υπεύθυνος μεταγραφών στη Λας Πάλμας) ανέφερε τα δεδομένα της υπόθεσης του Ματέο Γκαρσία και στάθηκε στην επιθυμία του Αργεντίνου να μείνει στον Άρη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Yellow Radio 92.8, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναφέρθηκε αρχικά στην καλή επικοινωνία που έχει με τον Άρη. «Αυτή τη στιγμή η μόνη επίσημη πρόταση από την Ελλάδα είναι του Άρη. Εμείς μιλήσαμε και στο τηλέφωνο με τον Άρη και έχουμε καλές σχέσεις… Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και ελπίζω να βρεθούμε από κοντά. Τα ποσά αλλάζουν συνέχεια. Η καλύτερη πρόταση είναι αυτή που γράφεται στα χαρτιά. Αφού συμφωνήσουμε θα τα πούμε αυτά». Σημείωσε ότι θέλει να τελειώσει το θέμα μέσα στον Απρίλιο και στάθηκε στα «θέλω» της Λας Πάλμας αλλά και του παίκτη.

«Εμείς στην Λας Πάλμας θέλουμε το παιδί. Ο Ματέο όμως θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Είναι πολύ ευχαριστημένος στον Άρη. Να καθίσουμε να μιλήσουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση για τον Ματέο. Όσοι είναι κοντά στον Super 3 δεν φεύγουν από τον Άρη. Ξέρω πολύ καλά τι κόσμο έχει ο Άρης. Το παιδί μου τα ξέρει αυτά και του τα έχω εξηγήσει. Δεν υπάρχει ρήτρα 5.000.000. Έχει ρήτρα πιο πάνω. Ο Ματέο θέλει να μείνει στον Άρη και στην Ελλάδα και εμείς θέλουμε να κάνουμε μία συμφωνία με τον Άρη. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει αύριο. Μας ικανοποιούν τα χρήματα που δίνει ο Άρης. Η ρήτρα του είναι πολλά λεφτά για μία ομάδα, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα