«Ες αύριον τα σπουδαία» για τα εισιτήρια του Ξάνθη-ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Ες αύριον τα σπουδαία» για τα εισιτήρια του Ξάνθη-ΠΑΟΚ

bet365

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για να ταξιδέψουν στην Ξάνθη και το μόνο που απομένει είναι να γίνει γνωστός ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων που έχει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Την περασμένη Παρασκευή έγινε γνωστό, μετά το τέλος της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Κυριακής (31/3) στα Πηγάδια, ότι οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν στη διάθεσή τους 4.600 εισιτήρια, τα οποία αντιστοιχούν στο πέταλο, στη διπλανή θύρα και στην κεντρική θύρα απέναντι από τα επίσημα.

Αυτό που απομένει να γίνει γνωστό, το πιθανότερο μέχρι την Πέμπτη (28/3), από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων, με έναν μεγάλο αριθμό, όπως γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να καταλήγει στους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα