H AEK στηρίζει τη γιορτή για το «Θαύμα του Θοδωρή»!

H AEK στηρίζει τη γιορτή για το «Θαύμα του Θοδωρή»!

Gazzetta team
H AEK στηρίζει τη γιορτή για το «Θαύμα του Θοδωρή»!

bet365

Η ομάδα Κ11-Κ10 της Ακαδημίας της ΑΕΚ θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας (01/04, 5-7 μμ) στα γηπεδάκια 5Χ5 στην Εργάνη του Βύρωνα, στηρίζοντας την προσπάθεια αλληλεγγύης προς τον Θοδωρή.

Για τη μάχη του Θοδωρή και της οικογένειάς του απέναντι στη θανατηφόρο νόσο Batten είχατε διαβάσει στο Gazzetta Weekend Journal. Την Δευτέρα (01/04) διεξάγεται στο γήπεδο της Εργάνης στο Βύρωνα μια ποδοσφαιρική και όχι μόνο γιορτή αλληλεγγύης, για το θαύμα του Θοδωρή. Διοργανώνεται από τον 105.5 στο Κόκκινο και το ποδοσφαιρικό σωματείο Αστέρα Βύρωνα και εκτός από ποδόσφαιρο, θα έχει κοινωνική κουζίνα με τον «Άλλο Άνθρωπο», παιδικά εργαστήρια και ζωντανή μουσική! Το «παρών» αναμένεται να δώσουν και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανακοίνωση στο επίσημο Facebook της ενημέρωσε ότι η ομάδα Κ11-Κ-10 θα πάρει μέρος στο τουρνουά, τονίζοντας ότι η Ακαδημία της στηρίζει κάθε καλό σκοπό με όσες δυνάμεις διαθέτει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα