Ατρόμητος: Προπονήθηκαν κανονικά Ουγκράι, Μέγιερι, Μούγιακιτς

Ατρόμητος: Προπονήθηκαν κανονικά Ουγκράι, Μέγιερι, Μούγιακιτς

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Προπονήθηκαν κανονικά Ουγκράι, Μέγιερι, Μούγιακιτς

bet365

Ευχάριστα νέα για τον Νταμίρ Κάναντι που με την επιστροφή του Ατρόμητου στις προπονήσεις, είδε τους Ουγκράι, Μέγιερι και Μούγιακιτς να προπονούνται κανονικά ενόψει Ολυμπιακού.

Με πολύ ευχάριστα νέα συνδυάστηκε η επιστροφή του Ατρόμητου στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό. Ο Νταμίρ Κάναντι, είδε τους Ουγκράι, Μέγιερι, Μούγιακιτς να προπονούνται κανονικά και να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης έγινε σε δυο γκρουπ με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και αγωνιστικά τετράγωνα στο γήπεδο.

Από τους διεθνείς ο μόνος παίκτης που επέστρεψε ήταν ο Κατράνης που έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Σλοβακίας. Ο νεαρός αριστερός μπακ της ομάδας δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας ενώ την Τετάρτη θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση για να φανεί η κρισιμότητα του τραυματισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα