ΠΑΟΚ: Όλοι στο πλευρό του… «στρατηγού» της «Θύρας 4»

ΠΑΟΚ: Όλοι στο πλευρό του… «στρατηγού» της «Θύρας 4»

ΠΑΟΚ: Όλοι στο πλευρό του… «στρατηγού» της «Θύρας 4»

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Θωμάς Μαυρομιχάλης, ευρύτερα γνωστός στον κόσμο του ΠΑΟΚ ως ο «στρατηγός» της «Θύρας 4».

Στην Β΄ Παθολογική Κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες ο Θωμάς Μαυρομιχάλης, ο «στρατηγός» των οπαδών του ΠΑΟΚ για περισσότερες από δύο δεκαετίες, ο οποίος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως έλεγαν οι άνθρωποι που βρίσκονται πιο κοντά του η κατάσταση έχει βελτιωθεί, αλλά για ευνόητους λόγους θα παραμείνει μερικές ακόμη ημέρες εντός του νοσοκομείου, στο οποίο δέχεται καθημερινά επισκέψεις από εκατοντάδες φίλους του «Δικεφάλου».

Μόλις έγινε γνωστό το θέμα με το πρόβλημα υγείας του γνωστού στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» οπαδών κι ως Μάκης «Μανάβης», ενεργοποιήθηκαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να παρασχεθεί η κάθε δυνατή και καλύτερη ιατρική βοήθεια, ενώ ο γιατρός της ομάδας επικοινώνησε με τους ανθρώπους του νοσοκομείου προκειμένου να  ενημερωθεί για τη θεραπεία του ασθενή.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό αν ο «στρατηγός» της «ασπρόμαυρης» κερκίδας και ο άνθρωπος που γιγάντωσε το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ τις προηγούμενες δεκαετίες, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση ή θα έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και θα επιστρέψει σπίτι του.

Best of internet