Φέρτε πάλι τον Φριτς να γελάει και η Γερμανία μαζί μας!

Φέρτε πάλι τον Φριτς να γελάει και η Γερμανία μαζί μας!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος αρνείται να σχολιάσει στο blog του στο gazzetta την πρωτοφανή απόφαση για συνέχιση του ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού, όμως γράφει για το τι μπορεί να γίνει!

Πραγματικά αρνούμαι να σχολιάσω την πρωτοφανή απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας.

Γιατί πολύ απλά την θεωρώ ασχολίαστη! Δεν μπορώ και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για μία τέτοια απόφαση. Δικαίωμα μου είναι. Δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου τέλος πάντων!

Αυτό που περιμένω είναι να κληθεί για να συνεχίσει το παιχνίδι ο ίδιος Γερμανός διαιτητής! Είναι ξεκάθαρο ότι έτσι πρέπει να γίνει. Δεν μπορεί ένα παιχνίδι να το σφυρίζει ένας διαιτητής 70 λεπτά και μετά να το σφυρίζει άλλος για τα υπόλοιπα 20 λεπτά. Να φέρουν πάλι τον Φριτς λοιπόν! Να γελάει κι όλη η Γερμανία μαζί μας.

Κι αν αποβληθεί ένας παίκτης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την άλλη Κυριακή, δεν θα έχει βέβαια δικαίωμα συμμετοχής στην ολοκλήρωση του αγώνα ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Δηλαδή, είχε ο Ολυμπιακός μία ενδεκάδα στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός μέχρι το 70’ και θα ξεκινήσει με άλλη ενδεκάδα για τη συνέχιση του ΠΑΟ-Ολυμπιακός!!!

Κι αν τραυματιστεί ένας παίκτης του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δεν θα μπορέσει βέβαια να παίξει στη συνέχιση του αγώνα ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Δηλαδή, έπαιζε ο Παναθηναϊκός με μία ενδεκάδα στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο 70ο λεπτό και θα ξεκινήσει με άλλη ενδεκάδα για τη συνέχιση του ΠΑΟ-Ολυμπιακός…

Εξυπακούεται ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει έφεση.

Άσχετο: προφανώς μας τρολάρουν!...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.