Μουνιέ και Μακέντα χάρισαν φανέλες στον Σισέ (pic)

Μουνιέ και Μακέντα χάρισαν φανέλες στον Σισέ (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μουνιέ και Μακέντα χάρισαν φανέλες στον Σισέ (pic)

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα και την παρουσία του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, πήρε και τα... σουβενίρ τους από τους Άντονι Μουνιέ και Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ παρακολούθησε το μεγάλο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, αν και όπως όλος ο κόσμος, έτσι κι εκείνος έφυγε νωρίτερα από τη στιγμή που το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στο ΟΑΚΑ...

Πάντως, πέρα από τη βράβευσή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πήρε και τα δώρα του από τους Μουνιέ και Μακέντα, οι οποίοι του χάρισαν τις φανέλες τους.

Σε φωτογραφία που ανάρτησε ο άλλοτε στράικερ των «πράσινων» στο Instagram, πόζαρε με την εμφάνιση του συμπατριώτη του και έγραψε για τον Μακέντα: «Η δική σου μπήκε για πλύσιμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα