Άρης: Ανανέωσε ο Ματίγια

Άρης: Ανανέωσε ο Ματίγια

Gazzetta team
Άρης: Ανανέωσε ο Ματίγια

bet365

Ποδοσφαιριστής του Άρη και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Χαβιέ Ματίγια αφού το συμβόλαιό του ανανεώθηκε από την στιγμή που υπήρχε σχετικός όρος στο συμβόλαιό του και τον έπιασε.

Στον Άρη και την σεζόν 2019-20 θα αγωνιστεί ο Χαβιέ Ματίγια. Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου ανανεώθηκε αυτόματα με τους «κίτρινους», αφού υπήρχε σχετική οψιόν εφόσον έπιανε έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών.

Ο Ματίγια είχε υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο με την δυνατότητα ανανέωσης για άλλο ένα, αφού υπήρχε ανησυχίες για την κατάστασή του ελέω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. με τον Άρη.

Ο όρος αυτός ήταν να αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια τουλάχιστον 70 λεπτά, κάτι που το πέτυχε. Έτσι, αυτόματα ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης και ο Ματίγια θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα