ΠΑΣ Γιάννινα: Mαγνητική την Τετάρτη (20/03) ο Κριζμάν

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Mαγνητική την Τετάρτη (20/03) ο Κριζμάν

bet365

Με απουσίες επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη (19/03) ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι διεθνείς Ευαγγέλου, Λίλα και Μιχαήλ βρέθηκαν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, οι ανέτοιμοι Ξύδας και Βιντάλ έκαναν ατομικό, ενώ οι τραυματίες Κρίζμαν και Σιόντης έκαναν θεραπεία, με τον Κροάτη να υποβάλλεται και σε μαγνητική την Τετάρτη.

Με έντονη γυμναστική και ασκήσεις αντοχής και ταχυδύναμης επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές των Ηπειρωτών στις προπονήσεις μετά το ρεπό τους. Απόντες σήμερα από την προπόνηση οι τραυματίες Κριζμαν, Σιόντης, ατομικό ακουλούθησαν οι Σεργκελασβίλι, Ξύδας και Βιντάλ, ενώ επίσης απόντες ήταν οι Ευαγγέλου, Λίλα, Μιχαήλ εξαιτίας των υποχρεώσεων τους στις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Κροάτης επιθετικός θα κάνει νέα μαγνητική την Τετάρτη (20/03) και εφόσον είναι «καθαρή» θα ανεβάσει ρυθμούς, ώστε να προλάβει το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό (30/03).

Η επόμενη προπόνηση για την ομάδα του Πετράκη είναι προγραμματισμένη για αύριο (20/03) στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.

Παράλληλα με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας, ότι παρόλο που ζήτησε εισιτήρια από τον Λεβαδειακό, στη σημερινή σύσκεψη ασφαλείας ενημερώθηκε ότι δεν θα διαθέσουν θύρα στους φιλοξενούμενους και επίσης ότι η εισήγηση της αστυνομίας θα είναι για απαγόρευση μεμονωμένης και οργανωμένης μετακίνησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα