Η Ομοσπονδία της Αιγύπτου «κάλυψε» τον Ουάρντα

Η Ομοσπονδία της Αιγύπτου «κάλυψε» τον Ουάρντα

Gazzetta team
Η Ομοσπονδία της Αιγύπτου «κάλυψε» τον Ουάρντα

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής από ΜΜΕ της Αιγύπτου, αλλά τον στηρίζουν στην Εθνική του ομάδα
Λένε πως καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα και κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Αμρ Ουάρντα. Οπως μεταδίδουν ορισμένα ΜΜΕ στην Αίγυπτο, ο 26χρονος ακραίος βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής, καθώς εθεάθη σε mall της Σέιχ Σίτι (προάστιο του Καϊρου) να περιμένει δύο κοπέλες, οι οποίες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό του και μαζί συνέχισαν αλλού την έξοδό τους.
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση μερίδας του Τύπου καθώς ο παίκτης επέστρεψε στη χώρα του λόγω υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, αλλά η Ομοσπονδία τον «κάλυψε» αμέσως. «Ο παίκτης είναι υπεύθυνος για τις προσωπικές του ενέργειες, θετικές ή αρνητικές. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η αφοσίωσή του στην ομάδα», ανέφερε ο αξιωματούχος της Εχάμπ Λέιτα. Κάτι που πάντως φαντάζει λογικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα