Η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού στην ένσταση του Παναθηναϊκού

Δημήτρης Τομαράς
Η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού στην ένσταση του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Ολυμπιακός με πρόσθετη παρέμβασή του στην εκδίκαση της ένστασης του Παναθηναϊκού θα παρουσιάσει τα επιχειρήματά του για την δικαίωσή του για το ματς στο ΟΑΚΑ.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσκομίσει το σχετικό υλικό που έχει στην διάθεσή του (σ.σ. βίντεο και φωτογραφίες) και να αποδείξει και σε επίπεδο πειθαρχικής διαδικασίας το γιατί δεν μπορούσε να συνεχιστεί και να τελειώσει αυτό το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.
Η πρόσθετη παρέμβαση των Πειραιωτών θα γίνει επί της διαδικασίας της ένστασης του Παναθηναϊκού για αντικανονική διακοπή του αγώνα, με την εκδίκαση να είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης. Πάντως πέραν του πειθαρχικού σκέλους στην Super League φαίνεται πως θα υπάρξει και συνέχεια στα αρμόδια Όργανα της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα