Ολιβέιρα: Θέλει σαν τρελός να μείνει στον ΠΑΟΚ! (poll)

Ολιβέιρα: Θέλει σαν τρελός να μείνει στον ΠΑΟΚ! (poll)

Ολιβέιρα: Θέλει σαν τρελός να μείνει στον ΠΑΟΚ! (poll)

bet365

Η θετική διάθεση του Σέρτζιο Ολιβέιρα (θα) κάνει πιο εύκολη την προοπτική της παραμονής του στον ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του εξάμηνου δανεισμού του από την Πόρτο! Εσείς, τι λέτε;

Ο ΠΑΟΚ έκανε το «colpo grosso» Ιανουάριο αποκτώντας τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, έστω και με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο, όμως τώρα θέλει να τον κάνει δικό του και για μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Πορτογάλος είναι κάτι παραπάνω από θετικός στην προοπτική της παραμονής του στην Ελλάδα, περνάει υπέροχα στη Θεσσαλονίκη κι αρχίζει να νιώθει «σαν βασιλιάς», όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», γι’ αυτό και λέει πως «θέλει σαν τρελός» να παραμείνει ντυμένος στα «ασπρόμαυρα» και την επόμενη χρονιά.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χοσέ Μαουρίσιο, ο Ολιβέιρα αντιλαμβάνεται ότι αρχίζει να γίνεται σημαντικό κομμάτι στο γρανάζι της μηχανής του Ραζβάν Λουτσέσκου και μετά τα πρώτα έξι παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (και δύο ωραία γκολ σε Ριζούπολη και με Ατρόμητο στην Τούμπα) έχει δείξει κάποιες από τις σπουδαίες αρετές του, την ίδια ώρα που αντιλαμβάνεται ότι ο ρόλος του εδώ θα είναι πιο σημαντικός απ’ ότι στην ομάδα του Κονσεϊσάο.

Η πλευρά Σαββίδη γνωρίζει την επιθυμία του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή γι’ αυτό φρόντισε να κάνει μια πρώτη επαφή με τον ατζέντη του προκειμένου να μάθει και από τη δική του πλευρά ποιες προοπτικές υπάρχουν ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Η απάντηση που εισέπραξαν ήταν θετική και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσουν για την παραμονή του στην Τούμπα.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, πρόσφατα, είχε αναφερθεί μέσα από το blog του στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στο θέμα του Ολιβέιρα, με τους Πορτογάλους ναι μεν έχουν τη ρήτρα των 12 εκατ. ευρώ, αλλά στην συμφωνία δανεισμού του να υπάρχει και όρος που προβλέπει συνιδιοκτησία 50-50, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει 6 εκατομμύρια ευρώ και την Πόρτο συνεχίζει να έχει το 50% σε περίπτωση πώλησης.

Όλοι αντιλαμβάνονται πως μέσα από τη διαπραγμάτευση (και με τον παίκτη σύμμαχο του) αυτά τα ποσά μπορούν να αλλάξουν και να διαφοροποιηθούν.

Ο Μάριο Μπράνκο βρίσκεται αυτό το διάστημα στην πατρίδα του κυρίως για να δει την οικογένεια του, να είναι δίπλα στον Χοσέ Μαουρίσιο και να κάνει κάποιες επαφές, την ίδια ώρα που στην Πορτογαλία βρίσκεται και ο Λέο Ζαμπά (φιλοξενούμενος από τον μάνατζερ του, Λέο Κοναρτσίνι) το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια γύρω από την Πόρτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα