Λάρσον: «Με πίστεψαν και δείχνω τι μπορώ να κάνω»

Gazzetta team
Λάρσον: «Με πίστεψαν και δείχνω τι μπορώ να κάνω»

bet365

Στην πίστη που υπήρξε προς το πρόσωπό του από όλους στον Άρη, στάθηκε ο μέσος των «κιτρίνων», Ντάνιελ Λάρσον.

Ο Σουηδός που και κόντρα στον Απόλλωνα ήταν θετικότατος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής:

Για την άμεση ένταξή του στην ομάδα: «Είχα μία αγωνιστική απραξία πριν έρθω στην ομάδα, αλλά ήξερα ότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος, για να φτάσω στο ανώτατο σημείο των δυνατοτήτων μου. Με βοήθησαν όλοι στην ομάδα, ο κόουτς με πίστεψε και δείχνω σιγά σιγά, τι μπορώ να κάνω».

Για την 5η θέση που βρίσκεται και την 4η που “κυνηγάει” η ομάδα: «Εξαρτάται από εμάς. Είναι νωρίς να κοιτάξουμε το ματς με τον Ατρόμητο, γιατί το θέμα είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Εννοείται πως θέλουμε να πάρουμε τις θέσεις, που οδηγούν στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι, ο Άρης έχει μεταγραφικούς στόχους παίκτες από την Σουηδία και αν ο ίδιος έχει μιλήσει με κάποιον συμπατριώτη του, που βρίσκεται στην λίστα της ομάδας: «Δεν μπορώ να το απαντήσω, γιατί δεν εμπλέκομαι τόσο άμεσα σε αυτό το κομμάτι. Τουλάχιστον, όχι ακόμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα