Ολυμπιακός: Παίρνει ξανά βοήθεια από τα άκρα του! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Παίρνει ξανά βοήθεια από τα άκρα του! (poll)

bet365

Στις τελευταίες αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα της Super League ο Ολυμπιακός έχει πάρει σημαντική δημιουργική βοήθεια από τους ακραίους μπακ του.
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από τους ακραίους μπακ της ομάδας του Ολυμπιακού είναι ο παίκτης με τα πιο καλά στατιστικά στο πρωτάθλημα της Super League με 2 γκολ και 5 ασίστ σε 18 αγώνες και χωρίς να περιλαμβάνεται το ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Ο Λεονάρντο Κούτρης εφόσον υπολογίσουμε και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει σε 16 αγώνες τον αριθμό των 4 ασίστ. Εκτός από τον Κούτρη που... έφτιαξε το γκολ στο 0-1 του Γκερέρο στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και στα προηγούμενα ματς υπήρξε δημιουργική συμβολή των ακραίων μπακ των Πειραιωτών.
Στο 5-1 με τον ΟΦΗ ο Κούτρης είχε συμμετοχή στην φάση του 3-0. Στο ίδιο ματς στο 4-0 έβγαλε την σέντρα ο Τσιμίκας. Στο 4-1 με τον Άρη ο Ομάρ έβγαλε την μπαλιά στο 1-0 του Μασούρα. Στο ίδιο παιχνίδι ο Κούτρης είχε κούρσα και μπαλιά για το τελικό 4-1. Τέλος στο 0-2 του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Κούτρης είχε δοκάρι. Και οι τρεις αυτοί ακραίοι έχουν πάνω από 20 αναμετρήσεις στα πόδια τους φέτος ενώ δημιουργικά και επιθετικά από τους ακραίους έχει συμβάλλει φέτος και ο Τοροσίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα