ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Συνεχίζουμε το πλάνο μας με τον ίδιο ζήλο»!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Συνεχίζουμε το πλάνο μας με τον ίδιο ζήλο»!

Νίκος Αθανασίου
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Συνεχίζουμε το πλάνο μας με τον ίδιο ζήλο»!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως το αγωνιστικό πλάνο θα συνεχιστεί με στόχο να επιστρέψει ο σύλλογος στην θέση που αρμόζει στην ιστορία του.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον τεχνικό διευθυντή και το προπονητικό επιτελείο έως τους ποδοσφαιριστές, θέλουν να διαβεβαιώσουν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι η υλοποίηση του πλάνου, που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, με πλήρη επίγνωση ότι μπορεί να επηρεάσει μόνο όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, υπόσχεται στην πλατιά μάζα των υγειώς σκεπτόμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που μας ενδιαφέρουν, πως άπαντες στην ομάδα θα δώσουν το μέγιστο της ενέργειας προκειμένου να επιστρέψει ο σύλλογος στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του. Τα όσα διαχρονικά θλιβερά βιώσαμε, με τις όποιες αγωνιστικές συνέπειες έχουν και ζημιώνουν τις προσπάθειές μας, δεν θα επηρεάσουν ούτε κατ' ελάχιστον την προσπάθειά μας. Επιθυμία όλων είναι να κλείσει η σεζόν με τέτοιο τρόπο που θα αντανακλά την αγωνιστική εικόνα μας από την αρχή της περιόδου έως και σήμερα.».

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως το πρωί στο «Καλαφάτης» μίλησαν οι ποδοσφαιριστές με τον Δώνη και τον Νταμπίζα. Αναλύθηκε η κατάσταση, επισημάνθηκε από όλους ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και σε συννενόηση με τους αρχηγούς, αποφασίστηκε να συμμετέχουν στην ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα