Χρήστος Θεοδωράκης: Ο επόμενος... Μπάρκας που δεν πρέπει να χάσει ο Ατρόμητος

Χρήστος Θεοδωράκης: Ο επόμενος... Μπάρκας που δεν πρέπει να χάσει ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Χρήστος Θεοδωράκης: Ο επόμενος... Μπάρκας που δεν πρέπει να χάσει ο Ατρόμητος

bet365

Ο MVP του Ατρόμητου κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο Χρήστος Θεοδωράκης, που παρά την ήττα, κατέβασε... ρολά σε πάρα πολλές καλές στιγμές της Ένωσης το απόγευμα της Κυριακής. Το συμβόλαιό που λήγει και οι... σειρήνες που πρέπει να προλάβει ο Ατρόμητος!

Όταν στο παιχνίδι της Τρίπολης, ο Μπάλαζ Μέγιερι τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, την θέση του κάτω από τα γκολπόστ του Ατρόμητου πήρε ο Χρήστος Θεοδωράκης. Ο 22χρονος τερματοφύλακας, μπήκε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση, όπως έκανε και στα παιχνίδια που ακολούθησαν κι ήταν πιο δύσκολα από αυτό της Τρίπολης.

Με τον Πανιώνιο το παιχνίδι κύλησε εύκολα για τους Περιστεριώτες και στο 3-0 δεν χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές. Αντίθετα στο παιχνίδι της Τούμπας, έδειξε τι πραγματικά μπορεί να κάνει! Το τελικό 3-0, θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο αν δεν υπήρχε ο Θεοδωράκης. Στην Τούμπα απέκρουσε πέναλτι, ενώ ήταν εκεί σε πολλές ακόμα φάσεις μέχρι και το 1-0. Στη συνέχεια το έργο του ΠΑΟΚ έγινε πιο εύκολο, αλλά ο Θεοδωράκης και πάλι είχε αρκετές στιγμές που κατέβασε... ρολά.

Το αποκορύφωμα ήταν το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο 22χρονος γκολκίπερ, μέτρησε 8 επεμβάσεις και μάλιστα σε δύσκολες φάσεις, όπου η Ένωση θα μπορούσε να σκοράρει! Η μόνη φάση που δεν είχε απάντηση ήταν αυτή του Αλμπάνη, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό τελείωμα, με τον Θεοδωράκη ακόμα κι εκεί να αντιδρά σωστά και να του... μικραίνει το τέρμα με την έξοδο που έκανε. Όμως το τελείωμα του άσου της ΑΕΚ ήταν σχεδόν τέλειο!

Επίσης, ο Θεοδωράκης, ήταν εκείνος που αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του Ατρόμητου στο Κύπελλο, έχοντας καλή παρουσία. Όμως, φαίνεται πως του έλειπε ο ρυθμός και σιγά σιγά παίρνοντας ματς δείχνει πως έχει αρκετά στοιχεία ώστε να είναι ο επόμενος... Μπάρκας του Ατρόμητους. Ωστόσο, οι Περιστεριώτες πρέπει να προσέξουν αν δεν θέλουν να τον χάσουν το προσεχές καλοκαίρι, μιας και το συμβόλαιο του λήγει!

Από τα Γιάννενα στον Ατρόμητο και από... σπόντα πίσω από τον Μέγιερι

Ας δούμε όμως πως ο Θεοδωράκης έφτασε φέτος να είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας τους Ατρόμητου, μέχρι να τραυματιστεί ο Ούγγρος. Ο 22χρονος γκολκίπερ, ανήκει στην οικογένεια της ομάδας των Δυτικών Προαστίων από τα δεκατέσσερά του, όταν και αποκτήθηκε από τις Ελπίδες Ιωαννίων.

Χρόνο με το χρόνο εξελισσόταν, φτάνοντας στο σημείο να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και τα τελευταία χρόνια να ανήκει στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου όπου κι άρχισε να δουλεύει με τον Σλόμπονταν Σούιτσα ο οποίος φημίζεται για την εξέλιξη τερματοφυλάκων. Πέρσι για έξι μήνες αγωνίστηκε δανεικός στην Καλλιθέα και το καλοκαίρι επέστρεψε στο Περιστέρι, όπου προοριζόταν για τρίτος τερματοφύλακας. Όλα άλλαξαν όμως μετά την νέα... γκέλα του Μίρκοβιτς στη ρεβάνς με την Ντινάμο Μπρεστ, που έφεραν τον Σέρβο εκτός ομάδας.

Εκεί ο Θεοδωράκης κατάλαβε πως θα είναι για πρώτη φορά δεύτερος τερματοφύλακας του Ατρόμητου, πίσω από τον Μέγιερι. Η ευκαιρία του δόθηκε στο Κύπελλο, αλλά η μεγαλύτερη μετά το παιχνίδι στην Τρίπολη και τον τραυματισμό του Ούγγρου.

Όπως είπαμε, παιχνίδι με παιχνίδι ο Γιαννιώτης γκολκίπερ δείχνει τα πολύ καλά στοιχεία που διαθέτει και αρχίζει να... μπαίνει στο μάτι κι άλλων ομάδων. Ήδη το όνομά του αρχίζει να ακούγεται έντονα και μαζί με αυτό και το γεγονός πως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να χειριστεί σωστά ο Ατρόμητος! Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσει ένα τέτοιο περιουσιακό στοιχείο χωρίς να μη βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του. Δεδομένα στο μυαλό του Γιάννη Αγγελόπουλου είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Θεοδωράκη και δεν αποκλείεται αυτή να γίνει άμεσα.

Στον Ατρόμητο γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον τις δυνατότητες του 22χρονου τερματοφύλακα και βλέπουν πως μπορούν να στηριχθούν πάνω του. Έτσι, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του πριν οποιαδήποτε ομάδα προσεγγίσει τον νεαρό τερματοφύλακα.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Θεοδωράκης, είναι προσηλωμένος μόνο στις υποχρεώσεις του με τον Ατρόμητο και το πως θα καταφέρει να κρατήσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια ακόμα κι όταν ο πιο έμπειρος Μέγιερι επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα