Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτσι έζησε το ντέρμπι ο Φριτς!

Δημήτρης Τομαράς
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Έτσι έζησε το ντέρμπι ο Φριτς!

bet365

Σύσσωμος ο γερμανικός Τύπος επικροτεί την απόφαση του 41χρονου ρέφερι να διακόψει οριστικά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον ίδιο να δείχνει αποφασισμένος καθώς δεν είχε εμπιστοσύνη στην ελληνική Αστυνομία και σε όσα του έλεγαν! Για μία ακόμα φορά πλήρως αποτυχημένο πλάνο της ΕΛ.ΑΣ..
Είναι το 70ό λεπτό όπου ο Φριτς βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για μία τελευταία φορά. Στις εξέδρες έχουν μείνει πια λίγα άτομα που αρχίζουν να του φωνάζουν να ξαναρχίσει το ματς. Αφού αξιολογεί τα δεδομένα κάνει νόημα στους βοηθούς του και δείχνει την οριστική διακοπή.
Προφανώς και τα όσα είχαν προηγηθεί και ο... φόβος του για το τι άλλο μπορεί να ακολουθούσε ήταν ο βασικός λόγος που φτάσαμε έως εκεί. Ο Φριτς προφανώς και δέχθηκε πιέσεις από πλευράς του Παναθηναϊκού στο να συνεχίσει το παιχνίδι ειδικά από την στιγμή που υπήρχε ο σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας ακόμα και με -6 για τα επεισόδια στο γήπεδο καθώς για τα όσα έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο. Ο ίδιος ο Γερμανός έχοντας σφυρίξει τόσα ματς στην Bundesliga - παρότι ενημερώθηκε εκτενώς ότι το σκεπτικό της διακοπής έχει αλλάξει όπως και τα θέματα των κανονισμών - ήταν κάθετος. Ενδεικτική ήταν και η στάση του γερμανικού Τύπου και των ρεπορτάζ που δικαιολογούσαν πλήρως τον Φριτς και ότι ένα τέτοιο ματς έπρεπε να είχε διακοπεί από το α' μέρος.
Ο Φριτς εξηγούσε στα αποδυτήρια πως στην Γερμανία αυτό το ματς δεν θα έφτανε ποτέ ούτε καν στο α' μέρος. Ενδεικτικό ότι πως βλέποντας τα όσα γίνονταν είχε τέτοια αμηχανία που σε κάποιες φάσεις προσπαθούσε να χαμογελάσει λίγο για την σχετική ψυχολογική του αποφόρτιση. Προσπάθησε να είναι ψύχραιμος και να επικεντρωθεί μέχρι ενός σημείου στο ματς. Το πλέον σημαντικό ήταν πως ο ίδιος δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική Αστυνομία αλλά και σε όσα του έλεγαν και δεν ήθελε με τίποτα να ρισκάρει το όνομά του εάν τυχόν υπήρξε νέα εισβολή στον αγωνιστικό χώρο. Όσο για την... τύχη του ντέρμπι σε πειθαρχικό επίπεδο θα πάει πρώτα στην Λίγκα και μετά στην ΕΠΟ και είναι κάτι που θα μας απασχολήσει για αρκετές ημέρες...
Η διμοιρία που ζήτησε ο Ολυμπιακός και το αποτυχημένο πλάνο των... χημικών!
Στην καθιερωμένη σύσκεψη πριν το ντέρμπι της Κυριακής ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει μία διμοιρία ΜΑΤ κοντά στον πάγκο του, η οποία δεν υπήρξε ποτέ και πήγε στο σημείο αφότου έγινε η ένταση. Από εκεί και πέρα σε ένα ακόμα ντέρμπι η ελληνική Αστυνομία δεν είχε κανένα σχέδιο και η μοναδική της... απάντηση είναι η αλόγιστη χρήση χημικών, ακόμη και μέσα σε εξέδρα με εκατοντάδες φιλάθλους. Το να τονίζεται δε πως η Αστυνομία είχε διασφαλίσει το να τελειώσει ένα τέτοιο ματς ομαλά μάλλον είναι κάτι που απευθύνεται σε άλλη χώρα και για άλλο ποδόσφαιρο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα