Ο Μάβραϊ, το τζαμί και η φυγή από τη Θεσσαλονίκη

Ο Μάβραϊ, το τζαμί και η φυγή από τη Θεσσαλονίκη

Gazzetta team
Ο Μάβραϊ, το τζαμί και η φυγή από τη Θεσσαλονίκη

bet365

Είναι τουλάχιστον σπάνιο να αποχωρεί ένας παίκτης από μια ομάδα για θρησκευτικούς λόγους, γι’ αυτό η «αποκάλυψη» του Μέργκιμ Μάβραϊ για τους λόγους του διαζυγίου του με τον Άρη έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο διεθνής Αλβανός κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Άρη το περασμένο καλοκαίρι. Εκ των προτέρων είχε σημειωθεί ότι θα χρειαζόταν χρόνο για να βρει αγωνιστικό ρυθμό, στην πραγματικότητα όμως, ουδέποτε το κατάφερε. Όταν ο Μάβραϊ ήρθε στη Θεσσαλονίκη το gazzetta.gr είχε σκιαγραφήσει το προφίλ του εστιάζοντας στη φιλανθρωπική δράση του καθώς επίσης και ότι είναι βαθιά θρησκευόμενος.

Κανείς δεν περίμενε όμως ότι ο Μάβραϊ θα έφθανε στο σημείο της αποχώρησης και για θρησκευτικούς λόγους. Εδώ και 2½ μήνες βρίσκεται στη Γερμανία, πιο συγκεκριμένα στην Ίγκολσταντ και σε συνέντευξη που παραχώρησε (στην ιστοσελίδα www.oranews.tv) αναφέρθηκε και στους λόγους της αποχώρησής του από τον Άρη. «Ο βασικός λόγος είναι ότι στη Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε τζαμί. Το έχω ξαναπεί ότι τοη ζωή κάθε ποδοσφαιριστή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Έχασα αρκετές προσευχές γιατί είχα συνηθίσει να πηγαίνω με τα αδέρφια μου και να χαλαρώνουμε με δραστηριότητες οι οποίες έχουν σχέση με τη θρησκεία», δήλωσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα