Οκτώ συλλήψεις πριν την επεξεργασία των βίντεο!

Δημήτρης Τομαράς
Οκτώ συλλήψεις πριν την επεξεργασία των βίντεο!

bet365

Η Αστυνομία προχώρησε ήδη σε 8 συλλήψεις για τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ και πριν καν γίνει η επεξεργασία των βίντεο και αναμένονται εξελίξεις! Πληροφορία και για 18 προσαγωγές.

Οκτώ συλλήψεις έγιναν ήδη από την ελληνική Αστυνομία πριν καν υπάρξει η απαιτούμενη επεξεργασία των βίντεο τα οποία υπάρχουν για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, που οδήγησαν σε οριστική διακοπή το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει επίσης πληροφορία και για 18 προσαγωγές οπαδών του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του το Υφυπουργείο Αθλητισμού και ο ίδιος ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει ζητήσει να έχει διαρκή ενημέρωση για το θέμα. Εφόσον εξεταστούν τα βίντεο είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και άλλες συλλήψεις.

Διαβάστε τι προβλέπεται με τον νέο Νόμο για τις συλλήψεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα