Στο Γεντί Κουλέ για το ΟΦΗ-Λεβαδειακός ο Μπούσης (pics)

Στο Γεντί Κουλέ για το ΟΦΗ-Λεβαδειακός ο Μπούσης (pics)

Gazzetta team
Στο Γεντί Κουλέ για το ΟΦΗ-Λεβαδειακός ο Μπούσης (pics)

bet365

Ο Μιχάλης Μπούσης βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσε να λείπει από το Γεντί Κουλέ, όπου παρακολούθησε τη νίκη του ΟΦΗ επί του Λεβαδειακού.

Οι «μελανόλευκοι» πήραν την πολυπόθητη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό (2-0) για την 25η αγωνιστική της Super League, με τον ισχυρό άνδρα και πρόεδρο του συλλόγου να παρακολουθεί από τις κερκίδες.

Ο Μπούσης βρίσκεται στην Ελλάδα από την προηγούμενη εβδομάδα, ώστε να επιληφθεί των ζητημάτων που έχουν ανακύψει για τους Κρητικούς, καθώς και να δει από κοντά την προσπάθειά τους να παραμείνουν στη Super League.

Το μεσημέρι της Κυριακής (17/03) βρέθηκε στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ, μαζί μάλιστα με την οικογένειά του και πανηγύρισε το «τρίποντο», με το οποίο η ομάδα του μένει «ζωντανή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα