Μαρτίνς για το ντέρμπι: Όλοι στην... τσίτα και τρεις θέσεις ανοιχτές

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς για το ντέρμπι: Όλοι στην... τσίτα και τρεις θέσεις ανοιχτές

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλησε να ανοίξει τα... χαρτιά του για την 11άδα του ντέρμπι, κρατώντας όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση. Τα τρία ανοιχτά... μέτωπα στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.
Ο Πορτογάλος προπονητής απέφυγε να κάνει σαφείς δοκιμές την Κυριακή και ενημέρωσε τους παίκτες του πως τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα θα τις πάρει την Κυριακή. Επίσης θα δείξει ξανά βίντεο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με αυτόν τον τρόπο κρατάει και στην... τσίτα του παίκτες του ενώ πάντα συνηθίζει να έχει μία μίνι έκπληξη ή και δύο.
Υπάρχουν τρία... μέτωπα ανοιχτά για την 11άδα του Ολυμπιακού. Μία του ενός στόπερ με τον Μιράντα και τον Σισέ να διεκδικούν μία θέση, μία στο κέντρο με Καμαρά ή Μπουχαλάκη και μία στην επίθεση με Χασάν ή Γκερέρο. Για τις υπόλοιπες θέσεις ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά και δεξιά στην άμυνα οι Κούτρης και Ομάρ και ο άλλος στόπερ ο Μεριά. Στο κέντρο ο Γκιγιέρμε και επιτελικός ο Φορτούνης και στα δύο... φτερά οι Ποντένσε και Μασούρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα