Το 1ο Σεμινάριο του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης σε συνεργασία με το InstatScout

Gazzetta team
Το 1ο Σεμινάριο του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης σε συνεργασία με το InstatScout

bet365

Το Ινστιτουτο Αθλητικής Ανάλυσης σε συνεργασια με το InstatScout, την μεγαλυτερη πλατφορμα scouting και αναλυσης αθλητων και ομαδων, διοργανωνουν το 1ο σεμιναριο πιστοποιησης χρησης του InstatScout στην Ελλαδα στις 29-31 Μαρτίου.

Η πλατφόρμα, που παρέχει και αναλύσεις στο gazzetta.gr για παιχνίδια της Super League και τις οποίες μπορούν οι αναγνώστες να διαβάζουν μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, δίνουν την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να διεισδύσουν στον κόσμο του scouting και της καταγραφής των στατιστικών δεδομένων που διαμορφώνονται σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Το Ινστιτουτο Αθλητικής Ανάλυσης σε συνεργασια με το InstatScout, την μεγαλυτερη πλατφορμα scouting και αναλυσης αθλητων και ομαδων, διοργανωνουν το 1ο σεμιναριο πιστοποιησης χρησης του InstatScout στην Ελλαδα. Το InstatScout περιεχει βιντεο και δεδομένα από 960.000 ποδοσφαιριστες από ολες τις χωρες και χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 10.000 ομαδες. Καθε μηνα καταγραφει και αναλυει περισσότερους από 6000 αγωνες.

Διαρκεια: 29-31 Μαρτιου 2019

Χωρος: Ινστιτουτο Αθλητικής Ανάλυσης, Λεωφορος Μεσογειων 99, Αθηνα

Λογω του περιορισμενου αριθμου θεσεων για το σεμιναριο θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας.

Οι συμμετεχοντες θα λαβουν πιστοποιητικό παρακολουθησης.

Πληροροφοριες: e-mail: [email protected]

Τηλ: 2114059540, 6907363485 (11 π.μ- 6 μμ καθημερινα)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα