Το επόμενο «σταυροδρόμι» του Φορτούνη! (poll)

Το επόμενο «σταυροδρόμι» του Φορτούνη! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Το επόμενο «σταυροδρόμι» του Φορτούνη! (poll)

bet365

Ο 26χρονος Κώστας Φορτούνης που και φέτος είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού και του ελληνικού πρωταθλήματος έχει μπροστά του ένα καλοκαίρι μεγάλων αποφάσεων. Το υπαρκτό τουρκικό ενδιαφέρον εδώ και χρόνια.

Ο Έλληνας διεθνής άσος και αρχηγός των Πειραιωτών μαζί με τον Ποντένσε οι πιο ποιοτικοί τους παίκτες. Στην θέση του δε είναι δεδομένα ο πιο ποιοτικός Έλληνας παίκτης και φέτος παρότι ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε τους στόχους του κάνει μία τρομερή χρονιά.

Ο Φορτούνης που μαζί με τον Μπουχαλάκη είχαν υπογράψει την επέκταση των συμβολαίων τους μέχρι το 2020 και στις 3 Ιουνίου του 2016 είχαν δώσει και σχετική συνέντευξη Τύπου με τον Γιάννη Βρέντζο παρόντα βρίσκεται σε μία σεζόν, όπου στο τέλος της καλείται να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του. Φέτος σε 37 αγώνες ο διεθνής άσος έχει 15 γκολ και 12 ασίστ και ενώ βρίσκεται στους Πειραιώτες από το 2014.

Το τουρκικό ενδιαφέρον για αυτόν είναι υπαρκτό εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια. Η Φενέρ, η Μπεσίκτας, η Γαλατά και άλλες ομάδες από την γειτονική χώρα έχουν ενδιαφερθεί ή και έχουν... χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού, έχοντας εισπράξει αρνητικές απαντήσεις. Ο ίδιος ο Φορτούνης δεν έδειχνε και να θέλει να πάει στην Τουρκία. Με τα τωρινά δεδομένα ο Κώστας Φορτούνης πρέπει να καταλήξει το καλοκαίρι ως προς το τι θέλει να κάνει για το μέλλον του. Να κάνει την κίνηση που θα τον κρατήσει και για τα επόμενα χρόνια στο Λιμάνι και ενδεχομένως και να κλείσει την καριέρα του εκεί ή να επιδιώξει να δοκιμάσει την... τύχη του στο εξωτερικό, έχοντας ήδη αγωνιστεί ως γνωστόν στο παρελθόν στην Γερμανία.

Ο Ολυμπιακός από μέρους πάντως όλα αυτά τα χρόνια δεν θέλησε ποτέ να... αποχωριστεί τον Φορτούνη. Μένει να φανεί εάν οι Τούρκοι ή άλλες ομάδες στο εξωτερικό μπορούν να φτάσουν σε οικονομικά επίπεδα τέτοια που να μπουν Ολυμπιακός και Φορτούνης στην όποια διαδικασία συζήτησης αλλά και στο τι θα θέλει να κάνει το καλοκαίρι ο Έλληνας χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα