Τακτική και γυμναστήριο στην Ξάνθη

Gazzetta team
Τακτική και γυμναστήριο στην Ξάνθη

bet365

Με τα γνωστά προβλήματα των τραυματιών Φασίδη, Ντε Λούκας, Κάστρο και των τιμωρημένων Καμαρά και Τζουρίτσκοβιτς συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο (17/03, 19:30).

Ανέβασαν τους ρυθμούς τους το πρωί της Τετάρτης οι Ακρίτες κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης. Οι ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και εναλλάξ ακολούθησαν το πρόγραμμα με τις ασκήσεις τακτικής και τις ασκήσεις ταχυδύναμης, με το προπονητικό επιτελείο να δίνει τις οδηγίες του σε συγκεκριμένους τομείς, ενόψει του αγώνα της 25ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς πέρα από τους Ντε Λούκας – Φασίδη και Κάστρο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κασά Καμαρά και Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα