Παναιτωλικός: Στην Γκανζού ο Ουίλιαν

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Στην Γκανζού ο Ουίλιαν

bet365

Η ομάδα της Νοτίου Κορέας έκανε πρόταση για τον Βραζιλιάνο ακραίο του Παναιτωλικού, τα «καναρίνια» την αποδέχθηκαν και ο 25χρονος θα συνεχίσει στην Ασία

Ο Παναιτωλικός τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ανοίξει πολλές πόρτες και συγκαταλέγεται στις ομάδες που «αναβαθμίζουν» τους παίκτες τους.

Διαθέτει καλό όνομα και δεν είναι τυχαίο πως εσχάτως έχουμε δει τον Μαρτίνες να πηγαίνει στον Ολυμπιακό, τον Ουάρντα στον ΠΑΟΚ, τον Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό και τον Μπακάκη στην ΑΕΚ, ενώ τα deal του δεν αφορούν μόνο την εγχώρια αγορά.

Ο Ρότσα τον Γενάρη συνέχισε στην Λέγκια Βαρσοβίας, πρωταθλήτρια Πολωνίας, ο Ασκες παλαιότερα έφερε χρήματα, ο Ντιέγκο Μπεχαράνο το ίδιο, ακόμη και ο Ροντρίγκεζ πέρσι το καλοκαίρι, που συνέχισε στη Ρίο Αβε.

Πλέον τα «καναρίνια» δραστηριοποιούνται σε ακόμη μία αγορά, εκείνη της Νοτίου Κορέας, δείγμα ότι και στην Ασία έχουν… πάτημα και η εικόνα τους δεν περνά απαρατήρητη. Πριν από λίγες ώρες «έσκασε» στο Αγρίνιο μία άκρως συμφέρουσα πρόταση για τον Ουίλιαν από την Γκανζού της ασιατικής χώρας και από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ήθελε να γίνει αποδεκτή, οι «κυανοκίτρινοι» δεν του… έφραξαν το δρόμο.

Αλλωστε ποτέ δεν λειτούργησαν με αυτόν τον τρόπο. Την αποδέχθηκαν και ο παίκτης θα μπει άμεσα στο αεροπλάνο και θα γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Την ίδια στιγμή ο Παναιτωλικός θα βάλει στο ταμείο του ένα σεβαστό ποσό, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο το πλήγμα δεν θα είναι μεγάλο, αφού ο 25χρονος θα «χάσει» μόνο τέσσερα ματς, αφού λόγο καρτών δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο νεαρός αποκτήθηκε ακραίος αποκτήθηκε πέρσι τον Γενάρη και σε 28 ματς της Super League σημείωσε 4 γκολ και έδωσε μία ασίστ, ενώ χθες ήταν εκ των κορυφαίων στο 5-0 επί του Πανιωνίου. Η ουσία είναι πως τα «καναρίνια» συγκαταλέγονται πλέον στις ομάδες που «κοιτάνε» οι πάντες αναζητώντας καλούς ποδοσφαιριστές, ξέρουν να αγοράζουν φθηνά και να πουλάνε ακριβά και την ίδια στιγμή, δεν χάνουν την αγωνιστική τους συνοχή. Σε απλά ελληνικά, διαθέτουν brand name τόσο στο εσωτερικό, όσο και εκτός των συνόρων.

Η ανακοίνωση των «κυανοκίτρινων» ανέφερε πως «ανακοινώνεται η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή μας Ουίλιαν Μπαρμπόσα στην F.C. Gwangju, ομάδα της Ν. Κορέας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στον Παναιτωλικό και να ευχηθούμε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία».

Ο Βραζιλιάνος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, αποχαιρέτησε όλους στο Αγρίνιο. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό για την ευκαιρία που μου έδωσε να φορέσω τη φανέλα του. Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου έδειξε όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως άνθρωπο. Όλοι ήταν δίπλα μου στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα τεχνικό διευθυντή Μάκη Μπελεβώνη και τον πρόεδρο Γεράσιμο Μπελεβώνη, που ήταν κοντά μου σε ότι χρειάστηκα. Όπου και να είμαι θα παρακολουθώ τον Παναιτωλικό, γιατί το διάστημα που πέρασα με έκανε να αγαπήσω αυτή την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού και τον κόσμο του. Εύχομαι να ζήσουν μεγάλες επιτυχίες», ανέφερε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα