Ακραία μπακ στον Ολυμπιακό: Τα 11+2 γκολ τους στην φετινή Super League! (poll)

Ακραία μπακ στον Ολυμπιακό: Τα 11+2 γκολ τους στην φετινή Super League! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ακραία μπακ στον Ολυμπιακό: Τα 11+2 γκολ τους στην φετινή Super League! (poll)

bet365

Το gazzetta.gr αναδεικνύει την συμβολή των ακραίων μπακ της ομάδας του Ολυμπιακού στα γκολ των Πειραιωτών στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Συνολικά οι αμυντικοί (και) φέτος στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε αρκετά γκολ στο πρωτάθλημα. Μόνο οι ακραίοι του Ολυμπιακού έχουν συμμετοχή σε γκολ σε 11 περιπτώσεις με ασίστ και 2 με γκολ από τον Ομάρ. Τελευταίο παράδειγμα ήταν το Ολυμπιακός - Άρης όπου ο Ολυμπιακός πήρε ασίστ από τον Ομάρ και τον Κούτρη.

Όμως γκολ και ασίστ έχει πάρει και από τους στόπερ του. Ο Μεριά έχει 1 γκολ και ο Βούκοβιτς 3 τέρματα και 1 ασίστ ενώ 1 τέρμα έχει και ο Παπέ Σισέ. Στην... σούμα δηλαδή είναι 19 γκολ από τα 51 που έχει βάλει φέτος ο πειραϊκός σύλλογος στην Super League.

Ως προς τους ακραίους μπακ ο Τσιμίκας έχει 1 ασίστ σε 11 ματς, ο Τοροσίδης 2 ασίστ σε 12 αναμετρήσεις, ο Κούτρης 3 ασίστ σε 15 ματς και Ομάρ Ελαμπντελαουί (σ.σ. που όπως αναφέραμε πιο πάνω μαζί με τον Κούτρη είχαν ασίστ στο Ολυμπιακός - Άρης 4-1) έχει φέτος 2 γκολ σε 7 τελικές και επίσης 5 ασίστ σε 18 αναμετρήσεις. Ο Ομάρ μάλιστα είναι στους κορυφαίους στις ασίστ στο πρωτάθλημα. Στην πρώτη θέση είναι ο Ποντένσε και έξι και ακολουθούν οι Ομάρ, Φορτούνης, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ που έχουν από 5. Η δε επάνοδος του Ομάρ είναι κομβική για τον Ολυμπιακό καθώς του είχε στοιχίσει αισθητά σε καίρια ματς στην ισορροπία του τόσο σε άμυνα όσο και σε δημιουργία και επίθεση. Μπορεί να γραφτεί εύκολα πως έως ένα σημείο τον είχε αποσυντονίσει κιόλας αυτή η απουσία.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα