Ατρόμητος: Σκέψεις για επανένταξη Ουάρντα, αντιδρούν οι Fentagin!

Ατρόμητος: Σκέψεις για επανένταξη Ουάρντα, αντιδρούν οι Fentagin!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Σκέψεις για επανένταξη Ουάρντα, αντιδρούν οι Fentagin!

bet365

Η διοίκηση του Ατρόμητου, φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της ενεργοποίησης του Ουάρντα, κάτι που ωστόσο δεν βρίσκει σύμφωνους τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Αμρ Ουάρντα από τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και τα όσα έκανε εκεί κι έπειτα, έχει τεθεί εκτός ομάδας και προπονείται μόνος του στον Ατρόμητο. Μέχρι και πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε η παραμικρή σκέψη για επανένταξή του στην ομάδα ενώ είχε πέσει στο τραπέζι και η πιθανότητα να τερματιστεί ο δανεισμός του.

Ωστόσο φαίνεται πως τα δεδομένα αρχίζουν να αλλάζουν. Οι διοικούντες την ΠΑΕ, έχουν αρχίσει να σκέφτονται να παύσουν την τιμωρία του Αιγύπτιου και αυτός να βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι. Για την ώρα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, όμως η πρόθεση της διοίκησης φαίνεται να είναι αυτή, η οποία όμως είναι αντίθετη με τα όσα θέλουν οι οπαδοί του Ατρόμητου...

Συγκεκριμένα, οι Fentagin δεν θέλουν καν να σκέφτονται πως θα ξαναδούν τον Ουάρντα να αγωνίζεται με την φανέλα του Ατρόμητου. Μάλιστα, αντέδρασαν κι επίσημα βλέποντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, γράφοντας στην σελίδα τους στο facebook: «Με απογοήτευση διαβάζουμε δημοσιεύματα περί πιθανής " επανένταξης " παίκτη που δεν σεβάστηκε ούτε την φανέλα, ούτε την ιστορία 96 χρόνων της ομάδας μας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν ούτε με την νοοτροπία της ομάδας, ούτε με το ήθος του κόσμου που την ακολουθεί πιστά και ευελπιστούμε η διοίκηση να συνεχίσει με την ίδια γραμμή που υιοθέτησε εξαρχής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα