Μασούρας: Τρία γκολ με δέκα τελικές στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Μασούρας: Τρία γκολ με δέκα τελικές στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό! (poll)

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας συνεχίζει να έχει τρομερές επιδόσεις στην αναλογία τελικών προσπαθειών του με γκολ στον Ολυμπιακό φτάνοντας τα τρία σε πέντε αναμετρήσεις στην Super League. Γιατί είναι η πιο σημαντική κίνηση του Γενάρη και τι είδαν σε αυτόν οι άνθρωποι των Πειραιωτών.

Γεννημένος το 1994 ο Μασούρας είναι μία από τις προσθήκες Ελλήνων παικτών που πίστεψε και έδωσε ευκαιρίες εξαρχής ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος στις δηλώσεις του μετά το Ολυμπιακός - Άρης στάθηκε στην μεγάλη έφεση του εξτρέμ του Ολυμπιακού στο γκολ αλλά και στην τεχνική του, ωστόσο θεωρεί πως έχει ακόμα πράγματα να εξελίξει και να βελτιώσει κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Ακόμα και έτσι πάντως ο Γιώργος Μασούρας εξακολουθεί να πιστοποιεί - με τα έως τώρα δεδομένα - πως είναι η πιο σημαντική προσθήκη των Πειραιωτών για τον Γενάρη. Σημαντική από κάθε άποψη: από συνολική παρουσία μέχρι το πως είναι τακτικά, τα τρεξίματά του και την κάλυψη χώρων & με τον τρόπο που αμύνεται και πιέζει αλλά και φυσικά το σκοράρισμα και οι ασίστ του.

Στο επιθετικό σκέλος μάλιστα έχει ένα απίστευτο στατιστικό. Σε πέντε αναμετρήσεις στην Super League με την φανέλα του Ολυμπιακού έχει φτάσει στα τρία γκολ σε μόλις δέκα τελικές ενώ και στο προηγούμενο διάστημα με τον πειραϊκό σύλλογο στην ίδια διοργάνωση είχε δείξει ανάλογη ικανότητα! Ο Μασούρας έχει και μία ασίστ στο Κύπελλο ενώ είχε και την ασίστ στον Ποντένσε στο 2-0 με τον Άρη (σ.σ. το οποίο δεν έχει περαστεί πάντως στα στατιστικά της Λίγκας). Στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό σε 360 λεπτά φέτος έχει επίσης 10 γεμίσματα, 3 κλεψίματα, 2 επεμβάσεις και 1 κερδισμένο φάουλ. Ο ίδιος πάντως δεν σταματάει να δουλεύει και να προσπαθεί και αντιλαμβάνεται πως έχει... δρόμο ακόμα. Πάντως στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Άρη φανέρωσε το πόσο πολύ θέλει να σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Όλοι γνωρίζουμε τι είναι για την ποδοσφαιρική Ελλάδα αυτό το ντέρμπι. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Είναι ένα ντέρμπι γοήτρου. Είναι από τα όνειρα μου να σκοράρω απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως κάθε παιδιού που έχει φανταστεί τον εαυτό του να παίζει στον Ολυμπιακό», είπε σχετικά ο Μασούρας. Ο άλλοτε άσος του Πανιωνίου πάντως έχει και την τύχη να δουλεύει με έναν ξένο προπονητή που θέλει να εμπιστεύεται Έλληνες και να τους εξελίσσει. Ο Μαρτίνς θεωρεί κορυφαίο παίκτη της ομάδας του τον Φορτούνη (σ.σ. μαζί με τον Ποντένσε). Έχει δώσει πολλά ματς στον Μπουχαλάκη και έχει στηριχθεί και στους Κούτρη, Τσιμίκα και φυσικά και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο προτού ο έμπειρος εξτρέμ τραυματιστεί σοβαρά. Ακόμα και ο Φετφατζίδης προτού αποχωρήσει είχε πάρει ευκαιρίες ενώ είχε βρεθεί να παίζει βασικός στο 3-1 με την Μίλαν. Ίσως ο μόνος Έλληνας που δεν έπαιξε τόσο ήταν ο Μάνος.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένα παιδί το οποίο παρακολουθούσε από πέρυσι ο Ολυμπιακός. Οι Μοντέστο και Καρεμπέ που τον είχαν δει από κοντά είχαν ξεχωρίσει τρία στοιχεία του. Πρώτον ότι είναι παίκτης που το έχει το γκολ. Δεύτερον το πόσο δυνατός και αθλητικός είναι (σ.σ. με πολλές αντοχές και τρεξίματα) και τρίτον πόσο καλά λειτουργεί ως winger - διεμβολιστής, πατώντας στην αντίπαλη περιοχή και λειτουργώντας ακόμα και ως φορ. Όλα αυτά τα είδαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών και κατέληξαν πως έπρεπε να κάνουν δικό τους τον Μασούρα, όπως και έγινε.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα