Παντελίδης: «Δεν θυμάμαι άλλο τέτοιο ματς με αυτήν την ευστοχία του αντιπάλου»

Δημήτρης Τομαράς
Παντελίδης: «Δεν θυμάμαι άλλο τέτοιο ματς με αυτήν την ευστοχία του αντιπάλου»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για αφέλεια του Άρη στο 3ο και το 4ο γκολ και ότι δεν μπορεί να θυμηθεί άλλο ματς με τόση ευστοχία του Ολυμπιακού στην επίθεση.

Ο Σάββας Παντελίδης επισήμανε στην Σ.Τ. για:

Το ματς με τον Ολυμπιακό: Έχω την άποψη πως βλέποντας κάποιος το τελικό σκορ και δεν έχει δει το ματς δεν μπορεί να το καταλάβει. τι έγινε Ο αντίπαλος έχει κάνει έξι τελικές και έχει βάλει τέσσερις τελικές και τρεις με κόντρα. Έχω παράπονο από το 3ο και το 4ο γκολ που βγάλαμε παλιές... ασθένειες που βγάλαμε αφέλεια. Δεν θυμάμαι άλλο τέτοιο ματς με τόση ευστοχία του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα ματς.

Τις χαμένες φάσεις του Άρη: Έχει να κάνει με τις τρεις ή τέσσερις προϋποθέσεις για γκολ. Μετά από ένα λεπτό από την φάση του Φετφατζίδη δεχθήκαμε γκολ. Μετά ισορροπήσαμε και δεχθήκαμε πάλι γκολ δίχως να απειληθούμε. Συμβαίνει όταν ο αντίπαλός σου έχει ποιότητα. Δεν μπορώ να θυμηθώ ματς με τέσσερα γκολ και τα τρία με κόντρα.

Το σχήμα του Άρη και το ότι δυσκολεύτηκε ή εγκλωβίστηκε στην αρχή ο Ολυμπιακός: Είχαμε 4-4-2 και 4-2-3-1 στην επίθεση. Δεν εγκλωβίσαμε κανέναν. Έχουμε δεχθεί τέσσερα τέρματα. Προσπαθούσαμε να μην παίρνουν την μπάλα στα χαφ και να έχουν τα λάθη οι αντίπαλοι. Για να πετύχει αυτό θα πρέπει να βγαίνεις τρεις ή τέσσερις φορές και να έχει το θάρρος, την αυτοπεποίθηση, την ποιότητα και την τύχη να σκοράρεις.

Το εάν αποτελέσει το ματς αυτό... οδηγό για την συνέχεια: Εγώ από τα ματς παίρνω τα άσχημα. Όχι τα καλά. Είναι αφορμή για να δουλέψουμε παραπάνω. Το 3ο και 4ο γκολ είναι αφέλεια και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Έχουμε άλλα έξι ματς και πρέπει να πεθάνουμε στο γήπεδο.

Το αγωνιστικό σοκ του Άρη από τα γκολ: Δείχναμε σοκαρισμένοι. Είμαστε ομάδα που δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Έχουμε δεχθεί πολύ λίγα το 2019 και αυτό έπαιξε ρόλο. Εάν δεν αντιδρούσαμε στο β' μέρος μπορεί να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα