Μαρτίνς για το Ολυμπιακός-Άρης: «Σήμερα έπρεπε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο»

Gazzetta team
Μαρτίνς για το Ολυμπιακός-Άρης: «Σήμερα έπρεπε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπογράμμισε την αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη και στο «δώρο» που έκανε η ομάδα του στους φιλάθλους της για την ημέρα των γενεθλίων του συλλόγου.

Με νίκη γιόρτασε τα 94α γενέθλιά του ο Ολυμπιακός, επικρατώντας εύκολα (4-1) του Άρη στο Φάληρο κι αφήνοντας ικανοποιημένο τον Πορτογάλο τεχνικό για την ευστοχία των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Σήμερα ήταν η μέρα του Ολυμπιακού και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα διαφορετικό, παρά να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Ήταν ανταγωνιστικό το παιχνίδι, παίξαμε καλά, αλλά όχι τόσο επιθετικά όσο άλλες φορές. Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί κι αυτό ήταν η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Η ευχή μου είναι τα επόμενα έξι χρόνια η ομάδα να αποκτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους, ώστε στα 100 να γιορτάσουμε για ακόμα περισσότερους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα