Με σημαία στο χορτάρι για τα γενέθλια του Ολυμπιακού (pics)

Gazzetta team
Με σημαία στο χορτάρι για τα γενέθλια του Ολυμπιακού (pics)

bet365

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού γιόρτασαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τα 94α γενέθλια της ομάδας τους, με οπαδό του να ανεμίζει στον αγωνιστικό χώρο μια μεγάλη σημαία πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ στην κερκίδα υπήρχε πανό με τους στίχους από τον πρώτο ύμνο του συλλόγου.

Γενέθλια στο «σπίτι» τους έκαναν οι Πειραιώτες, που αντιμετωπίζουν τον Άρη για την 24η αγωνιστική της Super League.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν τον απαραίτητο εορταστικό τόνο, σηκώνοντας πανό με τους στίχους από τον πρώτο ύμνο της ομάδας: «Φτερά στα πόδια καρδιά στα στήθια που δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια».

Εξάλλου το σκηνικό συμπλήρωσε ένας εκ των φιλάθλων, που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων κι ανέμισε μια μεγάλη σημαία με τις φιγούρες των ιδρυτών του Ολυμπιακού, των αδερφών Ανδριανόπουλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα