Καρασαλίδης: «Με την ΑΕΚ θα φανεί αν μπορούμε την τρίτη θέση»

Καρασαλίδης: «Με την ΑΕΚ θα φανεί αν μπορούμε την τρίτη θέση»

Gazzetta team
Καρασαλίδης: «Με την ΑΕΚ θα φανεί αν μπορούμε την τρίτη θέση»

bet365

Ο Τέλης Καρασαλίδης, τόνισε πως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή, ο Ατρόμητος θα δείξει αν μπορεί να κατακτήσει την τρίτη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Σε μία τέτοια έδρα όταν δέχεσαι γκολ οι ελπίδες του ελαχιστοποιούνται. Εμείς δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Έτσι, μετά το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα.

Πολλές φορές μπορεί να υπάρξει υπεραριθμία του αντιπάλου, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε καλύτερη αντίδραση. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είχε περισσότερο κατοχή ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθούσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα. Δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε.

Είναι ένα ματς που θα δείξει αν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση. Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα.

Ο προπονητής μας ζητούσε συνέχεια να ανεβάσουμε τις γραμμές μας. Αν πετυχαίναμε ένα γκολ πιστεύω ότι θα αγχώναμε λίγο τον ΠΑΟΚ και αυτό μας ζητούσε ο προπονητής μας.

Πάντα μία ήττα μας στεναχωρεί και μας προβληματίζει. Έχουμε κάποιες μέρες να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα