ΑΕΚ: Στην Ισπανία για τα γεννητούρια ο Χιμένεθ, θεραπεία ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Στην Ισπανία για τα γεννητούρια ο Χιμένεθ, θεραπεία ο Τσιγκρίνσκι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Στην Ισπανία για τα γεννητούρια ο Χιμένεθ, θεραπεία ο Τσιγκρίνσκι

bet365

Στην Ισπανία για να δει το εγγονάκι του που γεννήθηκε χθες ταξίδεψε ο Μανόλο Χιμένεθ, με συνέπεια να μην δώσει το «παρών» στην κυριακάτικη προπόνηση της ΑΕΚ. Θεραπεία ακολούθησε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μία ημέρα μετά το 0-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πήγαν για αποκατάσταση στα Σπάτα. Εκεί δεν βρέθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ καθώς ο Σεβιγιάνος κόουτς το πρωί της Κυριακής ταξίδεψε στην Ισπανία για να δει το νεογέννητο εγγονάκι του, το οποίο έφερε στον κόσμο η κόρη του χθες πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Έτσι η προπόνηση των κιτρινόμαυρων πραγματοποιήθηκε από τους βοηθούς του.

Όσον αφορά τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Ουκρανός αμυντικός ακολούθησε θεραπεία, έπειτα από τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο χθεσινό ματς, οι οποίες τον ανάγκασαν να αντικατασταθεί, ενώ οι Πέτρος Μάνταλος και Νίκλας Χουλτ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ρεπό τη Δευτέρα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης (18:00) στα Σπάτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα