Οι 18 του Καραγεωργίου στον Λεβαδειακό για το ματς με την ΑΕΛ

Gazzetta team
Οι 18 του Καραγεωργίου στον Λεβαδειακό για το ματς με την ΑΕΛ

bet365

Η αναμέτρηση του Λεβαδειακού στην έδρα της ΑΕΛ είναι κομβική με το τεχνικό επιτελείο των Βοιωτών να βγάζει αποστολή με 18 παίκτες για την αναμέτρηση της Κυριακής. Εκτός ο Ντιόγκο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε το Σάββατο τους 18 παίκτες που μπήκαν στην αποστολή του Λεβαδειακού (σ.σ. οι Βοιωτοί δεν έχουν τιμωρημένο ή τιμωρημένους παίκτες).

Εκτός πλάνων με τραυματισμό θα είναι ένα βασικό στέλεχος, ο Ντιόγκο. Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο έμπειρος προπονητής είναι οι εξής: Μπάγιτς, Μπαλαούρου, Τσαμπούρης, Μαρκόβσκι, Άνγκουα, Λιάγκας, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης, Παντελιάδης, Στανόγεβιτς, Νανγκίς, Σαβαντογκό, Αντιλέχου, Μέλεγκ, Κονέ, Ρεκβχιασχβίλι και Ζησόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα