Οι θρύλοι του «Θρύλου» εύχονται στον Ολυμπιακό! (gTV)

Οι θρύλοι του «Θρύλου» εύχονται στον Ολυμπιακό! (gTV)

Οι θρύλοι του «Θρύλου» εύχονται στον Ολυμπιακό! (gTV)

bet365

Με αφορμή τα 94α γενέθλια του Ολυμπιακού, οι Αργύρης Καμπούρης, Κυριάκος Καραταΐδης, Γιώργος Ντράγκοβιτς και Τάσος Σχίζας μιλούν στην κάμερα του gazzetta για τη μεγάλη τους αγάπη.

Πειραιάς, Πασαλιμάνι, Μαρίνα Ζέας. Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς. Ο σύλλογος του Πειραιά που ιδρύθηκε την 10η Μαρτίου 1925 κλείνει σήμερα 94 χρόνια ζωής.

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία του και εμείς κλείσαμε ραντεβού με τους θρύλους του για να μας μιλήσουν για την μεγάλη τους αγάπη. Το ραντεβού με τους εκπροσώπους τεσσάρων αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο) του Ολυμπιακού δόθηκε στην Λέσχη του συλλόγου.

Πρώτος έφτασε ο Αργύρης Καμπούρης. Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ. Ξεκίνησε να... χτυπάει την μπάλα στην δεκαετία του '70 έξω από την Λέσχη, στα γήπεδα μπάσκετ, και έφτασε να γίνει θρύλος. Κατέκτησε πρωταθλήματα, κύπελλα, έπαιξε σε τελικούς Ευρώπης αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο. Είναι μια ζωή στον Ολυμπιακό! Συνεχίζει να προσφέρει και σήμερα στην Ακαδημία του!

Ακολούθησε ο Γιώργος Ντράγκοβιτς. Ο εμβληματικός βολεϊμπολίστας έχει κατακτήσει 2 ευρωπαϊκούς τίτλους με τον Ολυμπιακό και στο σύνολο οι κούπες του στα 14 χρόνια του στην ομάδα ξεπερνούν τις 20!

Ο Κυριάκος Καραταΐδης έκανε και αυτός την εμφάνιση του. Είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο μεγάλος αρχηγός, που έζησε όλα τα "πέτρινα" χρόνια αλλά και την αρχή της "χρυσής" εποχής. Έπαιξε 13 χρόνια στον Ολυμπιακό και στην συνέχεια τον "υπηρέτησε" για δυο περιόδους και ως Διευθυντής της Ακαδημίας του.

Ο πιο νέος της παρέας είναι ο Τάσος Σχίζας. Αρχηγός της ομάδας πόλο που έχει ξεπεράσει και αυτός, όπως ο Ντράγκοβιτς, τα 20 τρόπαια με τον Ολυμπιακό. Ο Σχίζας έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 2002 έως το 2014.

Οι τέσσερις θρύλοι, συγκινήθηκαν μιλώντας για την μεγάλη τους αγάπη, μέσα στην ιστορική Λέσχη ,από την οποία έχουν πολλές και ωραίες αναμνήσεις, και κατέθεσαν ... ψυχή!

*Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΟΣΦΠ για την παραχώρηση της Λέσχης για τις ανάγκες του γυρίσματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα