Ξάνθη: Εκτός και ο Σιλά με τον Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
Ξάνθη: Εκτός και ο Σιλά με τον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Σαλιμό Σιλά δεν μπήκε στην 20μελή αποστολή της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού στην τελευταία προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις. Εκτός και οι μακροχρόνια απόντες.
Το πρόβλημα, που προέκυψε στην τελευταία προπόνηση της Ξάνθης πριν το ματς, έχει να κάνει με τον Σαλιμό Σιλά, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός παραμένουν επίσης οι εδώ και καιρό τραυματίες Ντε Λούκας, Φασίδης και Κάστρο.
Αναλυτικά οι 20 παίκτες, που επέλεξε ο Μίλαν Ράσταβατς, για την αποστολή του παιχνιδιού με τον Αστέρα το Σάββατο: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Ντίρεσταμ, Χατζητερζόγλου, Αλμέιδα, Λισγάρας, Κασάδο, Θυμιάνης, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Καντά, Μπαριέντος, Σαρπόνγκ, Μπρίτο, Ντε Αμορίμ, Μελισσόπουλος, Τζουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ & Φάκκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα