Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τον Ματέο Γκαρσία!

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τον Ματέο Γκαρσία!

bet365

Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του 22χρονου Ματέο Γκαρσία, που αγωνίζεται στον Άρη.
Είναι ήδη γνωστό πως ο Αργεντίνος ακραίος επιθετικός αρέσει ιδιαίτερα σε αρκετές ομάδες στην Ελλάδα (σ.σ. φυσικά στις περισσότερες μεγάλες) αλλά και στην Ευρώπη με βάση και την φετινή του χρονιά στον Άρη. Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός έχει φέτος ήδη 25 ματς με 9 γκολ και 1 ασίστ. Μία από τις ομάδες στην οποία αρέσει είναι και ο Ολυμπιακός.
Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και από την Ισπανία ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί και ρωτήσει σχετικά με τα δεδομένα για τον Ματέο Γκαρσία αλλά μέχρι εκεί. Ο Γκαρσία ανήκει κατά 80% στην Λα Πάλμας που είχε δώσει 400.000 ευρώ στην Ινστιτούτο για αυτό το ποσοστό και κατά 20% στην Ινστιτούτο και ενώ υπάρχει φυσικά και σχετική ρήτρα (σ.σ. που δεν είναι χαμηλή).
Μένει να φανεί η συνέχεια αυτής της υπόθεσης για έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι και όπως φαίνεται και μεγάλη ζήτηση. Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός ψάχνει και παίκτη για την ενίσχυση στα εξτρέμ του για το προσεχές καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα