H Πόρτο γλυκοκοιτάζει τον Λέο Ζαμπά (pic)

H Πόρτο γλυκοκοιτάζει τον Λέο Ζαμπά (pic)

bet365

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Λέο Ζαμπά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ αυτών και η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Το όνομα του Λέο Ζαμπά είναι σημειωμένο σε αρκετές λίστες ομάδων, που τον παρακολουθούν στενά, με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας να είναι μία από τις ομάδες που εδώ και καιρό έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της.

Οι «Δράκοι» είχαν άνθρωπο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για να δουν από κοντά τον Βραζιλιάνο επιθετικό του «Δικεφάλου», ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως το θέμα του 20χρονου ποδοσφαιριστή συνδέεται και με το ενδεχόμενο το καλοκαίρι οι «ασπρόμαυροι» να θελήσουν να αποκτήσουν τα πλήρη δικαιώματα του δανεικού Σέρτζιο Ολιβέιρα πουλώντας τον Ζαμπά στην Πόρτο.

Την Παρασκευή (8/3) ο Νταβίντ Φερνάντεζ, που ασχολείται με μεταγραφικές υποθέσεις της Πόρτο, έγραψε στο twitter ότι «ο Λέο Ζαμπά παρακολουθείται από την Πόρτο», ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι δύο σύλλογοι έχουν άριστες σχέσεις και λόγω της παρουσίας Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά και του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο.

Σε ότι αφορά τις συνθήκες που υπάρχουν γύρω από το Βραζιλιάνο επιθετικό και τον ΠΑΟΚ είναι γνωστή η ύπαρξη ρήτρας 20.000.000 ευρώ στο συμβόλαιο του και από αυτή τη βάση μπορεί να συζητήσει ο «Δικέφαλος» μετά το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα