ΑΕΚ: Ίσως προλάβουν το ντέρμπι Σιμόες και Μπακάκης, δύσκολα ο Μάνταλος!

ΑΕΚ: Ίσως προλάβουν το ντέρμπι Σιμόες και Μπακάκης, δύσκολα ο Μάνταλος!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ίσως προλάβουν το ντέρμπι Σιμόες και Μπακάκης, δύσκολα ο Μάνταλος!

bet365

Αντρέ Σιμόες και Μιχάλης Μπακάκης προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί την Παρασκευή. Δύσκολα προλαβαίνει ο Πέτρος Μάνταλος, νέο πρόβλημα με τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει μπει η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει ευχάριστα νέα έπειτα από την προπόνηση το πρωί της Πέμπτης στα Σπάτα. Τόσο ο Μιχάλης Μπακάκης, όσο και ο Αντρέ Σιμόες κατάφεραν να προπονηθούν κανονικά και έτσι έχουν καλές πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή. Τα πάντα και για τους δύο θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής.

Αντίθετα, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Πέτρο Μάνταλο, του οποίου το αιμάτωμα δεν υποχωρεί, με συνέπεια να ακολουθήσει ατομικό και στη σημερινή προπόνηση. Όλα δείχνουν πάντως ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τους «πράσινους».

Το νέο πρόβλημα που προέκυψε ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης έχει να κάνει με τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές. Ο Έλληνας μέσος δεν προπονήθηκε την Πέμπτη και έτσι η συμμετοχή του θα κριθεί και γι' αυτόν στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ατομικά γυμνάστηκε φυσικά και σήμερα ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος μέρα με τη μέρα ανεβάζει στροφές για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Ένωσης, έχοντας κλείσει ήδη σχεδόν ένα μήνα εκτός δράσης λόγω της θλάσης στον προσαγωγό.

Η προπόνηση της Παρασκευής έχει οριστεί για το απόγευμα στις 18:00 και μετά το τέλος της ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή των κιτρινόμαυρων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα