Η πρώτη προσέγγιση του σχεδιασμού στον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς (poll)

Η πρώτη προσέγγιση του σχεδιασμού στον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς (poll)

Η πρώτη προσέγγιση του σχεδιασμού στον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς (poll)

bet365

Το Gazzetta.gr κάνει μία πρώτη προσέγγιση για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, με τις εξελίξεις για τον Πέδρο Μαρτίνς να έχουν ρόλο - κλειδί πάνω σε αυτό.
Αρχικά θα πρέπει να τονιστεί πως τίποτα δεν είναι τελειωμένο ή οριστικό σχετικά με το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος είναι ένας προπονητής που δούλεψε, προσπάθησε πολύ και είχε και αποτελέσματα οπως το 3-1 με Μίλαν και το 4-1 με ΑΕΚ όμως από την άλλη ο Ολυμπιακός έμεινε ξανά εκτός στόχων για 2η σερί χρονιά Φλεβάρη μήνα. Αυτήν την στιγμή το εάν θα μείνει ή όχι ο Ίβηρας στον πάγκο των Πειραιωτών αποτελεί ένα σημείο - κλειδί για τη νέα χρονιά. Τα τελευταία του τεστ φαίνεται πως είναι τα επόμενα με Άρη και Παναθηναϊκό φυσικά. Προφανώς και το θέμα Μαρτίνς συνδέεται και με τους Καρεμπέ & Μοντέστο.
Από εκεί και πέρα ως προς το ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν δεδομένες ανάγκες που έχουν εντοπιστεί για τη νέα χρονιά. Υπάρχει το θέμα του Σα που εάν δεν μείνει θα πρέπει να κλείσει άλλος κίπερ, η ενίσχυση για την άμυνα με δεδομένο πως ο Σισέ ίσως πουληθεί φέτος, ο Μιράντα είναι δανεικός και ο Βούκοβιτς δεν έχει κλείσει ακόμα με νέο συμβόλαιο.
Επίσης σίγουρα θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο προσθήκες για τον άξονα καθώς μεταξύ άλλων παίκτες όπως ο Νάτχο δεν του βγήκαν του Ολυμπιακού. Φυσικά και ενίσχυση στα εξτρέμ αλλά και στον φορ ακόμα και να μείνει ο Χασάν.
Ας ρίξουμε μία πρώτη... ματιά στις ανάγκες του ρόστερ και το τι μπορεί να προκύψει από μεταγραφές:
Ρόστερ 2019-20
Τέρμα: Σα αλλά εάν δεν μείνει προσθήκη, Λοντίγκιν συν Χουτεσιώτη ή άλλον από την Ακαδημία
Στόπερ: Τρεις προσθήκες τουλάχιστον συν τον Μεριά (σ.σ. υπάρχει και ο κλεισμένος Μπα όπως βέβαια το τι γίνει με τον Σισέ που είναι πιθανό να πουληθεί)
Δεξί μπακ: Δύο προσθήκες συν τον Τοροσίδη με δεδομένο ότι μπορεί να έρθει πρόταση να φύγει ο Ομάρ
Αριστερό μπακ: Τσιμίκας συν μία προσθήκη καθώς ο Κούτρης έχει μεγάλη ζήτηση
Χαφ: Γκιγιέρμε, Καμαρά και δύο τουλάχιστον προσθήκες
Επιτελικοί: Εφόσον δεν έρθει μεγάλη πρόταση για τον Φορτούνη πλην του Έλληνα άσου να γίνουν δύο προσθήκες
Εξτρέμ: Μασούρας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ραντζέλοβιτς και από την στιγμή που θα μείνει ο Ποντένσε μία ή δύο προσθήκες
Επιθετικοί: Εάν μείνει ο Χασάν και εφόσον υπάρχει και ο Σολδάνο μία κίνηση για βασική φορ, αλλιώς δύο προσθήκες
Στην... σούμα ως μίνιμουμ προσθήκες: Δύο για στόπερ, τρεις για τα άκρα της άμυνας, δύο στο κέντρο, δύο για τα εξτρέμ και ένας φορ: δέκα νέες κινήσεις.
- Παρακάτω μπορείτε να ψηφίσετε στο poll για τον Μαρτίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα