Κρέσπο: «Είμαι φαν του Μπίσεσβαρ»

Κρέσπο: «Είμαι φαν του Μπίσεσβαρ»

Gazzetta team
Κρέσπο: «Είμαι φαν του Μπίσεσβαρ»

bet365

Στο θέμα της έντασης που προέκυψε με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κατά την αντικατάσταση του Ολλανδού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στο τέλος του αγώνα ο Άγχελ Κρέσπο.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στο ΟΑΚΑ το «τριφύλλι» (0-2), με την εικόνα του έξαλλου Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο βρίζοντας να αποτελεί μια από τις ξεχωριστές στιγμές της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος της ο Ισπανός στόπερ αναφέρθηκε στο θέμα, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα, καθώς ο ίδιος είναι... θαυμαστής του συμπαίκτη του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Αστειευτήκαμε, απλά του είπα κατά την διάρκεια του αγώνα να δώσει κάτι παραπάνω, κάτι ειπώθηκε μεταξύ μας, αλλά αστειευτήκαμε, είμαι φαν του Μπίσεσβαρ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα