Ματίγια: «Τώρα χαίρομαι το ποδόσφαιρο»

Ματίγια: «Τώρα χαίρομαι το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Ματίγια: «Τώρα χαίρομαι το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια παραχώρησε συνέντευξη στη «Marca» η οποία στέκεται στη σπουδαία επιστροφή του ανθρώπου που έσπασε και τα δύο γόνατά του!

Η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός μέσος έφτασε πολύ κοντά στην απόφαση πρόωρου τέλους της καριέρας του. Γιατί, από το καλοκαίρι του 2015 έως κι αυτό του 2018 (όταν συμφώνησε με τον Άρη) έμεινε εκτός δράσης για διάστημα (περίπου) 26 μηνών. Γι’ αυτόν τον λόγο, η «Marca» ασχολήθηκε με την περίπτωσή του, μίλησε με τον έμπειρο μέσο του Άρη ο οποίος είπε αρχικά… «Είμαι κοντά στο να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο, κυρίως όμως στο σημείο να διασκεδάζω και να χαίρομαι το ποδόσφαιρο όπως παλιά. Νιώθω σημαντικός για την ομάδα».

Ο Ματίγια εξήγησε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω των διαδοχικών τραυματισμών του. «Πέρασα δύσκολες στιγμές γιατί ήμουν σχεδόν άνεργος για περίπου δύο χρόνια. Έπαιξα απλά για 4-5 μήνες στην Έλτσε. Εκεί είναι δύσκολο να ξεκινήσεις, να νιώσεις ασφαλής γιατί υποσυνείδητα υπάρχει ένας φόβος στο να βάλεις τα πόδια σου. Ευτυχώς, αυτές οι στιγμές ανήκουν στο παρελθόν, έχω βρει το παιχνίδι μου έπειτα από έναν χρόνο, αρχικά στην Ταραγόνα και στη συνέχεια στον Άρη».

Ο Ισπανός ρωτήθηκε για τα δύο γκολ που πέτυχε στους τελευταίους δύο αγώνες. «Είμαι χαρούμενος που σκοράρω αλλά δεν θα γίνω ποτέ κορυφαίος σκόρερ στον κόσμο. Τα δύο γκολ που σημείωσα είχαν ομοιότητες, ήρθαν μετά από εκτέλεση φάουλ. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι, να βοηθήσω την ομάδα η οποία βρίσκεται πέντε-έξι βαθμούς από τη ζώνη που οδηγεί στην έξοδο στο Europa League», απάντησε.

Αναφορικά με τη σχέση του με τον Πάκο Ερέρα και τον ερχομό του στον Άρη, είπε: «Γνώρισα τον Πάκο Ερέρα όταν ήμουν στη Βιγιαρεάλ. Μου μίλησε για τον Άρη, μου είπε ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα και ότι πλέον θα δώσει τη μάχη του για να γίνει και πάλι δυνατός. Μου είχε πει ότι θα υπάρχουν κι άλλοι Ισπανοί κι έτσι αποφάσισα να ζήσω την πρώτη μου εμπειρία εκτός Ισπανίας», είπε και ρωτήθηκε για την απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού. «Στην αρχή η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά, κερδίζαμε αλλά στα μεγάλα παιχνίδια υποφέραμε σαν ομάδα. Η ατμόσφαιρα έγινε περίεργη, υπήρχε απογοήτευση αλλά σύντομα καταλάβαμε ότι δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν και ότι ο Άρης έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα επενδύοντας σε μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα