Έτοιμος ο... μασκοφόρος Ινσούα για το ντέρμπι! (vid)

Έτοιμος ο... μασκοφόρος Ινσούα για το ντέρμπι! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έτοιμος ο... μασκοφόρος Ινσούα για το ντέρμπι! (vid)

bet365

Ο Εμάνουελ Ινσούα επιστρέφει για τον Παναθηναϊκό στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και θα παίξει με προστατευτική μάσκα μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί στην εκτός έδρας ήττα (1-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντινός μπακ επανέρχεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για να δώσει λύσει στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας, στο πολύ δύσκολο διάστημα με τα απανωτά ντέρμπι για τους «πράσινους».

Έχοντας δεχθεί πολύ δυνατό χτύπημα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, σε φάση που δεν δόθηκε καν φάουλ και ήταν για κάρτα, ο Ινσούα δεν είχε καταφέρει να συνεχίσει αφού ζαλιζόταν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Έπειτα από κάτι παραπάνω από ένα 20ήμερο, ο Εμάνουελ Ινσούα θα παίξει ξανά για τον Παναθηναϊκό και θα το κάνει με προστατευτική μάσκα, όπως το πράττει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, έπειτα από τραυματισμό στο ίδιο ματς στα Γιάννενα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα